ДОБРЕДОЈДОВТЕ!!!

“ДЕНАК ТРЕЈД ДООЕЛ” е производствена компанија основана 2006 година со седиште во Виница. Од почетокот насочена на трговија со санитарија на големо и мало, за да во 2010 година отпочне со сопствено производство на мебел за бања.

Со поволни цени и квалитетна услуга компанијата стекна доверба кај купувачите.
Има дистрибутивна мрежа низ цела Македонија со што врши достава до вашиот дом.