Денак Трејд | Производство на Мебел за Бања
12
home,page-template-default,page,page-id-12,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

За Нас

Добредојдовте во официјалната страна на ДЕНАК ТРЕЈД!!!

“ДЕНАК ТРЕЈД ДООЕЛ” е производствена компанија основана 2006 година со седиште во Виница. Од почетокот насочена на трговија со санитарија на големо и мало, за да во 2010 година отпочне со сопствено производство на мебел за бања.

Со поволни цени и квалитетна услуга компанијата стекна доверба кај купувачите.
Има дистрибутивна мрежа низ цела Македонија со што врши достава до вашиот дом.

Телефон за контакт: 00389 33 363 003

Моб: 072/217-368

Link Youtube:  https: https://www.youtube.com/watch?v=uQ-h1NoOumY
Link Facebook:  https: https://www.facebook.com/www.denaktrejd.com.mk/videos/1115439225153329/